Kom jij ook in actie voor Eigen Kracht?

Ellie Streppel

( Lid van team: Eigen Kracht )

van totaal € 350 (383%)

 

Eigen Kracht steunt deelnemers;  De Vrienden steunen Eigen Kracht. 

Ik ben erg enthousiast over Taal Doet Meer. Het is een boeiende organisatie met inspirerende mensen en mooie projecten. Daarom doe ik er vrijwilligerswerk  en  ben ik bestuurslid van de Vrienden van Taal Doet Meer. 

Een van die projecten is Eigen Kracht. Utrechters met een migratieachtergrond worden gesteund bij hun zoektocht naar een betaalde baan, opleiding, werkervaringsplek of vrijwilligerswerk. Met groepsbijeenkomsten, een persoonlijke vrijwilliger- coach en netwerkbijeenkomsten met bedrijven worden deelnemers gericht op weg geholpen.

Taal Doet Meer vraagt voor al haar werk financiële ondersteuning aan van de gemeente, fondsen, bedrijven en de Vrienden. Helaas is er voor Eigen Kracht structureel te weinig financiele ondersteuning. 

Daarom starten  Ambassadeurs, Vrienden en medewerkers samen deze crowdfundingsactie. 

Als penningmeester van de Vrienden wil ik dit van harte aanbevelen. Doneer en deel de actie met je ouders, vrienden, familie, buren en collega’s. Elk bedrag is welkom en alvast bedankt voor je bijdrage!

 

Bekijk alle
€ 500 24-12-2021 | 23:55
€ 500 24-12-2021 | 10:32 Gestimuleerd door goede en enthousiaste informatie
€ 50 15-12-2021 | 20:40
€ 20 07-12-2021 | 18:04 Goed bezig mam! We zijn trots op je! Hierbij een kleine donatie om je te helpen met het behalen van je doel ♥️
€ 15 19-09-2021 | 17:40
Bekijk alle

Met een donatie aan Taal Doet Meer maak je me blij

15-11-2021 | 16:51 Toen ik stopte met betaald werk werd ik vrijwilliger bij Taal Doet Meer. Taal Doet Meer is een bruisende organisatie met meer dan 1000 vrijwilligers en projecten voor alle leeftijden. We (beroepskrachten, vrijwilligers, vrienden, (zakelijke) partners, bestuur) zetten samen ons in voor Utrechters met een andere moedertaal dan de nederlandse onder het motto Utrechters helpen Utrechters.Het is fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen, en ik  krijg vaak veel energie van bijeenkomsten van TDM!Eerst las ik voor, toen werd ik taalcoach. Sinds 2017 ben ik en ambassadeur en penningmeester van de Vrienden van Taal Doet Meer. Samen met enkele ambassadeurs en medewerkers van TDM zijn we nu een crowdfunding gestart voor het project Eigen Kracht. We hopen met deze crowdfunding de financiële basis van Eigen Kracht te verstevigen. En nu heb ik een (verjaardags) wens: Ik zou het super vinden als je het project Eigen Kracht dit jaar financieel wilt steunen. Daarmee helpen we samen een nieuwe Utrechter aan een baan.  Dat zou ik een mooi cadeau vinden! 
Lees meer